Salongin ohjeistus

Rakkaat asiakkaat!

Olemme päivittäneet salongin ohjeistuksia ja pyydämme jokaista asiakasta noudattamaan näitä ohjeistuksia. Näin takaamme yhdessä kaikille asiakkaille viihtyisän ja turvallisen asiakaskokemuksen salongissamme.

  • Siirräthän sinulle varattua aikaa, jos sinä tai perheenjäsenesi on sairaana tai altistunut koronavirukselle, sinulla on mitään koronaviruksen mahdollisia oireita tai olet matkustanut ulkomaille viimeisen 14 vuorokauden aikana. Näissä tapauksissa emme valitettavasti voi ottaa sinua vastaan. Lähetämme sinut kotiin ja keskeytämme palvelutilanteen asian selvitessä palvelun aikana.
  • Saavuthan varaamallesi ajalle yksin. Tämä ohjeistus koskee ihmisiä ja lemmikkieläimiä (lapset, puolisot, koirat jne.). Salonkimme on verrattain pieni ja erityisesti näin korona-aikana on ensiarvoisen tärkeää ettei tilassa oleskele ylimääräisiä ihmisiä. Tämä takaa myös viihtyisän käynnin kaikille.
  • Saavuthan täsmällisesti sinulle varatulle ajalle. Pyydämme välttämään liian aikaisin varatulle ajallesi saapumista (+5 min.) ja myöhästymistä. Tällä pystymme minimoimaan tilassa oleskelevien ihmisten määrän ja työntekijät ehtivät puhdistamaan asiakaspaikat asianmukaisesti asiakkaiden välissä.
  • Pyydämme sinua pesemään kätesi heti salonkiin saavuttuasi. Suosittelemme käyttämään myös omaa hengityssuojainta.
  • Pyydämme välttämään kaikkea turhaa syömistä ja napostelua hoitosi aikana. Näin takaamme sinulle laadukkaan ja sujuvan asiakaspalvelu kokemuksen.