Kosmetologipalvelut

Kosmetologi- ja kauneudenhoitopalvelut

Meiltä saat ammattitaitoiset ja korkealaatuiset kosmetologipalvelut; kasvohoidot, käsi- ja jalkahoidot, sokeroinnit, hieronnat sekä hampaiden valkaisut. Palvelut sopivat niin naisille kuin miehillekin. Salon Milagro sijaitsee helppojen kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustassa Kampissa. Ajanvaraukset vaivattomasti nettivarauksena.

Kasvohoidot

Kuorivat, puhdistavat ja ravitsevat kasvohoidot saavat ihon kirkkaammaksi ja terveemmäksi. Kasvohoidot tehdään asiakkaan ihonlaadun ja tarpeen mukaan. Hoidoissa käytetään korkealaatuisia, ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita. Kasvohoitovaihtoehdot näet hinnastosta.

Ripset

Palveluvalikoimassamme on ripsien pidennykset, ripsipermanentti sekä ripsien värjäykset.

Käsihoidot

Hellivät ja hoitavat käsihoidot saavat kädet näyttämään nuorekkailta ja terveiltä. Käytämme hoidoissamme laadukkaita tuotteita.

Jalkahoidot

Rentouttavat jalkahoidot antaa lisää verenkiertoa ja vähentää turvotusta. Laadukkailla tuotteilla ja ammattitaidolla saat jalkasi tuntumaan keveiltä.

Valkoinen hymy – hampaiden valkaisu

Yksinkertainen, nopea ja mukava tapa hampaiden valkaisuun. Hoito suoritetaan valkaisugeelillä sekä LED-lampulla. Kaikki tuotteemme ovat EU-hyväksyttyjä. Vaikuttavat tulokset saadaan ilman vetyperoksidia jo 30 minuutin hoitokerralla.

100% turvallinen
100% kivuton
100% valkaistumistakuu

Sokerointi

Käytämme vain 100% luonnonmukaisia tuotteita ihokarvojen poistossa. Tekee ihostasi sileän ja poistaa karvat halutulta alueelta.

VARAA AIKASI JO TÄNÄÄN!