Kaikki kauneudesta

Sekä naisille, että miehille.

Hoidot tehdään laadukkailla Ella Báchen tuotteilla. Vuonna 1900 syntynyt Ella Baché oli kauneudenhoidon pioneeri, luonnosta ja tieteestä kiinnostuneena alallaan ensimmäisiä koko maailmassa. Hänen utelias rohkeutensa mullisti ihon hoitamisen, kun hän kehitti tuotteita, joiden vaikuttavat ainesosat hän etsi luonnosta. Jokaisessa Ella Baché -tuotteessa on luonnosta saatuja terveellisiä ja syötävän hyviä tehoaineita. Tämä Nutridermologie-filosofia on hoitanut suomalaista kauneutta jo kolmen sukupolven ajan.

Kasvohoidot

Kuorivat, puhdistavat ja ravitsevat kasvohoidot saavat ihon kirkkaammaksi ja terveemmäksi. Kasvohoidot tehdään asiakkaan ihonlaadun ja tarpeen mukaan. Hoidoissa käytetään korkealaatuisia, ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita. Kasvohoitovaihtoehdot näet hinnastosta.

Käsihoidot

Hellivät ja hoitavat käsihoidot saavat kädet näyttämään nuorekkailta ja terveiltä. Käytämme hoidoissamme laadukkaita tuotteita.

Jalkahoidot

Rentouttavat jalkahoidot antaa lisää verenkiertoa ja vähentää turvotusta. Laadukkailla tuotteilla ja ammattitaidolla saat jalkasi tuntumaan keveiltä.

Valkoinen hymy – hampaiden valkaisu

Yksinkertainen, nopea ja mukava tapa hampaiden valkaisuun. Hoito suoritetaan valkaisugeelillä sekä LED-lampulla. Kaikki tuotteemme ovat EU-hyväksyttyjä. Vaikuttavat tulokset saadaan ilman vetyperoksidia jo 45 minuutin hoitokerralla.

100% turvallinen
100% kivuton
100% valkaistumistakuu

Sokerointi

Käytämme vain 100% luonnonmukaisia tuotteita ihokarvojen poistossa. Tekee ihostasi sileän ja poistaa karvat halutulta alueelta.