Kauniit ja kestävät kynnet

Salon Milagrossa tehdään kynsinä suurella ammattitaidolla. Laajasta palveluvalikoimasta voit valita itsellesi juuri sopivan ratkaisun joka sopii sinun elämäntyyliisi. Voit valita rakennekynsimateriaaleista geelin tai akryylin, lisäksi geelilakkauksiin voi lisätä sävyn lisäksi kestävyyttä tarpeen mukaan.

Rakennekynnet

Rakennekynnet mahdollistavat pituuden lisäämisen omaan kynteen ja ne ovat erittäin kestävä vaihtoehto. Kynsi rakennetaan akryylillä tai geelillä muotin päälle, näin ollen voit valita lähestulkoon minkä muodon tai mallin haluat. Huoltoväli on noin 4 viikkoa.

Geelilakkaus

Geelilakkaus on ollut suuressa suosiossa viime vuodet. Näillä monimuotoisilla kestolakoilla saadaan siisti ja yhdenmukainen lopputulos. Mutta sen ei silti tarvitse olla tylsä! Voit valita tyylisi yli 200 sävystä! Lisäksi geelilakkaa voidaan tehostaa erilaisilla pigmentti- ja hilejauheilla. Geelilakkojen huoltoväli on 2-4 viikkoa, riippuen käytetyistä tuotteista. Geelilakat ovat liuotettavia, joten ne voidaan poistaa myös kotikonstein. Osa myytävistä geelilakoistamme soveltuu myös kotikäyttöön.