Kauniit ja kestävät kynnet

Meille Salon Milagrossa kynnet ovat intohimo. Palveluvalikoimastamme löydät varmasti sinulle sopivimman vaihtoehdon.

CrystaLac-geelilakkaus

CrystaLac-geelilakkaus on tarjoamistamme palveluista kevyin. Se muistuttaa tekotavaltaan perinteistä kynsien lakkausta, mutta tuotteet kovetetaan UV-valossa. Kynsille levitetään ohuesti pohjageeli, 1-2 värikerrosta ja kiiltogeeli. CrystaLac-geelilakkaus on huomattavasti perinteistä kynsien lakkausta kestävämpi vaihtoehto. Palvelussa ei jatketa kynsien pituutta. Suositeltu huoltoväli on 2-4 viikkoa.

Palvelu sopii sinulle, joka kaipaat kaunista ja kestävää lakkausta. CrystaLac-geelilakkaus sopii parhaiten vahvoille ja hyväkuntoisille kynsille, jotka eivät joudu suuremmalle rasitukselle arjessa.

Kevyt luonnonkynnen vahvistus

Kevyt vahvistus on kestävämpi kuin geelilakkaus, mutta kevyempi ja luonnollisempi kuin rakennekynnet. Kevyellä vahvistuksella saadaan myös korjattua mahdollisia epätasaisuuksia. Palvelussa ei jatketa kynsien pituutta, mutta yksittäiset kynsien korjaukset ovat mahdollisia. Suositeltu huoltoväli on 3-4 viikkoa.

Palvelu sopii sinulle, joka kaipaat kestävää ja silti hyvin luonnollista lopputulosta aktiivisempaankin elämäntyyliin.

Rakennekynnet

Rakennekynnet ovat kaikkein kestävin vaihtoehto. Palvelussa kynsien pituutta voidaan jatkaa mielesi mukaan. Kynnet rakennetaan joko rakennegeelillä tai akryylillä. Alkukartoituksen aikana valitsemme sinulle sopivimman massan, keskustelemme asiakkaan toiveista kynsien suhteen jne. Suositeltu huoltoväli on 3-4 viikkoa.

Palvelu sopii sinulle, joka etsit täydellisen muotoisia kynsiä ja/tai kaipaat kynsiltäsi ultimaattista kestävyyttä. Rakennekynnet mahdollistavat erilaiset korjaukset ja manipulaatiot kuten laskevien kynsien profiilin noston ja syvemmän c-kaaren luomisen.