Rakennekynnet

Kauniit ja kestävät rakennekynnet

Teemme asiakkaillemme kauniita ja kestäviä akryyli- ja geelikynsiä. Rakennekynsi on luonnonkynnen päälle rakennettava kynsi. Rakennekynsiä tehdään yleisimmin joko geelillä tai akryylillä. Salon Milagrossa rakennekynsiä ja geelilakkauksia tekevät ammattitaitoiset ja Crystal Nails -koulutuksen saaneet kynsimuotoilijat. Salon Milagro sijaitsee helppojen kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustassa Kampissa.

Akryylikynnet

Akryylikynnet ovat kauniit ja kestävät. Akryylimassa useimmiten tehdään akryylinesteestä sekä akryylijauheesta, jolloin se kuivuu päästessään kosketuksiin ilman kanssa. Akryyli on kuivuneena hieman kovempaa kuin geeli, mikä ei kuitenkaan suoranaisesti vaikuta kynnen pysyvyyteen. Ihmisten kynsilaadut ovat erilaisia, joten toisen kynnellä pysyy paremmin akryyli, toisen kynnelle geeli on parempi vaihtoehto. Yksi suuri vaikuttava tekijä on oman kynnen kosteuspitoisuus. Akryylikynnet voidaan poistaa kynsiteknikon toimesta.

Geelilakkaukset

Geelilakkaus on näyttävä ja kestävä lakkaus ja tehdään asiakkaan omille kynsille. Geelilakkaus on kestävä ja kiiltävä, ja lakkaus kovetetaan kokonaan UV-valolla. Geelilakkaustekniikalla voidaan tehdä esimerkiksi kestävä ranskalainen manikyyri, koko kynnen peittävä lakkaus tai yksilöllistä koristelua. Geelilakkaus kestää tapauksesta riippuen noin 2-4 viikkoa, jonka jälkeen geelilakkaus huolletaan samalla tavalla kuin rakennekynnet. Kynsihuollon yhteydessä voi asiakas vaihtaa väriä tai pyytää lisäkoristusta halutessaan. Geelilakkaus voidaan poistaa kynsiteknikon toimesta.

VARAA AIKA JO TÄNÄÄN!